Werken vanuit je hart met loopbaan coaching.

loopbaan coachingLoopbaan coaching is de unieke kans om je talenten en vaardigheden te leren inzetten en te presenteren.
De praktijk leert dat de oplossingen voor de problemen die je in het werk ervaart zich verschuilen in onbewuste patronen die hun functionaliteit hebben verloren. Er ontstaan nieuwe perspectieven als je samen met je coach verborgen talenten en kwaliteiten weet aan te boren en weet in te zetten in je werk of bij de start van je eigen bedrijf. Deze speurtocht naar oplossingen is praktisch, actief en positief van aard.

Duaal Leiderschap

Voor leidinggevenden is het programma gericht op de ontwikkeling van duaal leiderschap. Effectieve leiders zijn mensen die gericht zijn op zowel taken als relaties en een grote verscheidenheid aan rollen kunnen vervullen.

Uw inzet
De werkwijzen die we vooraf afstemmen bieden je de mogelijkheid een vrijere keuze van handelen te ontwikkelen en een nieuwe impuls te geven aan je loopbaan.
Je start met een zelfonderzoek aan de hand van opdrachten. Je ontdekt je werkelijke waarde met loopbaanankers, je kernkwaliteiten en gedragsstijl (DISC) en waar nodig een 360º-feedback opdracht. Je inzichten zet je om in een plan wat je daarna in de praktijk zet. De resultaten bespreek je met je coach.

Het resultaat
Al tijdens het traject weet je buiten je eigen denkkaders te treden. Je effectiviteit verbetert, je maakt constructieve keuzes en neemt je verantwoordelijkheid waar nodig.

Kies nu voor een kennismakingsgesprek