Henk Lindhout, het gezicht achter Amra.

Henk Lindhout van Amra Coaching & TherapieHenk Lindhout werkt 25 jaar in de volkshuisvesting in Noord-Nederland. Hij waag het er in 1999 op een nieuw pad in te slaan en begin zijn praktijk Amra Coaching & Therapie. “Mijn ervaring als mens en manager en mijn vermogen in beelden te denken alsook mijn expertise als coach en psychosociaal therapeut zet ik daarbij in”.

Ik volgde mijn basisopleidingen bij de Academie voor Integrale Menswetenschappen en later mijn leeranalyse en workshops in de Jungiaanse analytische tekentherapie bij Inger van Lamoen-Dommisse. In mijn werk laat ik me inspireren door Carl Gustav Jung en zijn analytische therapie en archentypeleer.

Mijn insteek is positief, origineel en persoonsgericht. Ik ben iemand die vanuit het grote geheel denkt. Ik heb snel inzicht in wat er speelt en richt me op het  oplossen van de onderliggende problematiek. In de zoektocht naar een levenswijze vanuit essentie ben ik de persoonlijke reisgenoot van mijn cliënten.

Als Coach en Therapeut sta ik voor een garandeerde kwaliteit en heb ik een klachtenregeling getroffen. Meer hierover lees je hier >>
Henk Lindhout is bouwkundig ingenieur (ing.), lid van de C.G. Jung Vereniging Nederland en gecertificeerd DISC-consultant (TSI & Q4-Profiles).

C. G. Jung Vereniging Nederland  logo-q4-profiles  TSI   klachtenfunctionaris